De ce tac vaccinații? Efectele secundare le-au distrus sănătatea

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


În rândul vaccinaților pe bune, nu ăia la chiuvetă, s-a așternut, brusc, tăcerea. Afectați simțitor de serul magic, aceștia preferă să tacă și să încerce să se trateze prin spitale, să ia apoi pumni de medicamente, uneori pe viață, dar în niciun caz nu le trece prin cap să acuze pe cineva. Este, într-un fel, sindromul vinovăției femeii violate, care se teme că a greșit și ea cumva sau că opinia publică o va condamna. Tăcerea vaccinaților este însă altfel acum, mai grea parcă. Și asta pentru că morțile subite, pe care nimeni nu le mai poate ascunde sau justifica, încep să dea târcoale.

Aproape nu trece nicio zi fără să aud, de la vecini, cunoștințe, rude sau chiar oameni oarecare de pe stradă sau din piețe, ce efecte devastatoare a avut, pentru ei sau rudele lor, vaccinul anti-Covid. Ceea ce m-a frapat a fost că oamenii aceștia nu au nicio ezitare să facă legătura cu vaccinul. De ce? Simplu. Problemele lor de sănătate au debutat imediat după vaccinare, în special cu a doua sau a treia doză, sau la scurt timp după. Am aflat, astfel, despre 24 de atacuri cerebrale la o singură persoană, evident, tânără, și fără afecțiuni preexistente.

Citiți mai mult pe site-ul Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top