De două ori mai mulți adulți sub 60 de ani vaccinați au murit în Marea Britanie decât persoane nevaccinate din aceeași categorie de vârstă

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Rata mortalității la adulții englezi sub 60 de ani vaccinați este de două ori mai mare decât la persoanele nevaccinate de aceeași vârstă. Și asta timp de șase luni, scrie jurnalistul independent Alex Berenson pe contul său de Substack. Redăm mai jos postarea lui integrală, în limba română. Acest grafic poate părea de necrezut sau imposibil, dar este corect, bazat pe datele săptămânale publicate de guvernul britanic.

Linia maro indică decesele săptămânale din toate cauzele la persoanele vaccinate cu vârste cuprinse între 10 și 59 de ani, raportat la 100.000 de persoane.

Linia albastră indică decesele săptămânale din toate cauzele ale persoanelor nevaccinate, raportat la 100.000 de persoane din aceeași categorie de vârstă.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top