De tot râsul! USRPlus respinge aducerea aurului național în România din Banca Angliei ca să nu îl fure Dragnea

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


În timp ce, Alianța pentru Unirea Românilor consideră că repatrierea rezervelor de aur aflate în prezent la Banca Angliei (Bank of England) este un semn de suveranitate, USR PLUS se laudă că a oprit confiscarea rezervei de aur a României de către PSD, votând împotriva unei astfel de decizii.

„USR PLUS a oprit confiscarea rezervei de aur a României de către PSD. După doi ani de luptă legislativă, proiectul inițiat de Liviu Dragnea și Șerban Nicolae prin care care rezerva internațională de aur a României ar fi fost adusă în țară a fost, azi, respins în Parlament.

Rezerva de aur, de peste 60 de tone, se află în prezent în Londra și este administrată de Banca Națională a României (BNR). Scopul său este de a ajuta România în cazul împrumuturilor externe, reprezentând o garanție a credibilității țării noastre. Cu votul deputaților #USRPLUS, rezerva de aur a României rămâne în siguranță”, a scris Iulian Bulai pe Facebook.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „Rezerva de aur a României, în siguranță. Încă o aberație marca Dragnea/PSD afostrespinsăîn Parlament. w”
Sursa: Facebook, Iulian Bulai

Sursa: 60m.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top