Deces fulgerător la doar 18 ani: moartă din cauza cheagurilor de sânge. Tânăra, DUBLU VACCINATĂ, lucra ca model pentru cele mai mari branduri

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Un fotomodel în vârstă de 18 ani din São Paulo, Brazilia, a murit la scurt timp după ce a făcut cheaguri de sânge, informează postul brazilian de știri G1 Globo. Valentina Boscardin, fiica prezentatoarei TV și a femeii de afaceri Marcia Boscardin, a fost spitalizată pe 6 ianuarie cu tromboză (cheaguri de sânge) și pneumonie, informează Mirror, Euro Weekly și blogul Covid World.

Adolescenta, dublu vaccinată, a murit câteva zile mai târziu, pe 9 ianuarie, ca urmare a „COVID-19”, potrivit presei braziliene. Cu toate acestea, tânăra de 18 ani era sănătoasă și nu avea probleme de sănătate subiacente, potrivit mamei sale.

Marcia a dezvăluit vestea tragică a decesului fiicei sale duminică târziu într-o postare pe Instagram:

„Cu mare durere îmi iau rămas bun de la iubirea vieții mele. La revedere, Valentina Boscardin Mendes, fie ca Dumnezeu să te primească cu brațele deschise.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top