Decesul lui Sorin Iftimi: Asaltul anticorpilor generați de boală dublat de efectul vaccinului poate fi, cum se vede, mortal

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Vaccinarea împotriva virusului corona fără o verificare prealabilă a stării de sănătate constituie o indiferență/neglijență criminală. Iată un exemplu recent: Sorin Iftimi, respectat istoric din Iași, a decedat zilele trecute în urma vaccinului, fiind, la momentul inoculării (27 octombrie 2021) bolnav de COVID. Asaltul anticorpilor generați de boală dublat de efectul vaccinului poate fi, cum se vede, mortal. Rog autoritățile să nu se mai laude cu buluceala de la vaccin a românilor șantajați și să nu mai organizeze maratoane de vaccinare, ci să trateze cu atenție fiecare persoană care dorește să se vaccineze.

Modul în care autoritățile de orice fel încearcă să-și mascheze neputința în combaterea pandemiei, acuzându-i în fel și chip pe nevaccinați, începe să amintească de persecuțiile religioase ale antichității târzii, ca să ne oprim doar la acestea.

Austria are 9 milioane de locuitori. Dintre ei, 6 milioane sunt pe deplin vaccinați, ceea ce înseamnă 80% din populația adultă. Cu toată majoritatea copleșitoare de vaccinați, în ultimele zile (10 – 14 noiembrie 2021) Austria a înregistrat un record absolut de îmbolnăviri, peste 11 000/zi. Să ne înțelegem, la începutul campaniei de vaccinare, cu zero vaccinați, Austria avea 1500 – 2000 de infectări/zi. Cu 6 milioane de vaccinați a ajuns la aproape 12 000 infectări/zi. Concluzia autorităților e că nu vaccinul, (care e eficient…), ci nevaccinații sunt problema. Astfel încât a decis ca de azi, 15 noiembrie, nevaccinații să fie închiși în case.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top