Definiția de ”complet vaccinat” ar putea suferi schimbări. Dacă până acum sintagma definea două vaccinuri, în curând va însemna trei vaccinuri

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Definiția de „complet vaccinat” ar putea fi modificată de către oficialii din domeniul sănătății, pentru a include dozele de rapel COVID-19, a declarat duminică consilierul pe probleme de pandemie de la Casa Albă, Anthony Fauci, potrivit The Epoch Times.

În cadrul emisiunii „This Week” de la ABC, Fauci a declarat că oficialii din domeniul medical încă analizează necesitatea rapelului și că el personal nu ar schimba definiția pentru ceea ce înseamnă „complet vaccinat”.

„Vom analiza chiar acum care este durabilitatea vaccinului de rapel”, a declarat Fauci. „Vom urmări persoanele care primesc rapel”.

El a adăugat: „Oamenii nu ar trebui să fie descurajați de faptul că, pe măsură ce trece timpul și aflăm din ce în ce mai multe despre protecție, am putea modifica liniile directoare. Asta este ceea ce am spus tot timpul.”

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top