Degradarea sistemului imunitar post vaccinare se petrece în săptămâni după vaccinare

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Cea mai recentă știință oficială: cei injectați își pierd aproximativ 5% din imunitatea lor naturală la infecții în fiecare săptămână . Revista britanică THE EXPOSE a publicat un articol pe 10 octombrie 2021 sub titlul „O comparație a rapoartelor oficiale ale guvernului sugerează că cei care sunt complet vaccinați dezvoltă sindromul imunodeficienței dobândite”.

THE EXPOSE, după ce a studiat datele de la Departamentul de Sănătate al Regatului Unit , PHE Public Health England , rezumă : „Cele mai recente cifre din Raportul de supraveghere a vaccinului PHE din Regatul Unit privind cazurile de Covid arată că persoanele de 40-70 de ani vaccinate dublu în comparație cu persoanele nevaccinate. 40% din viața lor Sistemul tău imunitar se deteriorează cu aproximativ 5% pe săptămână (între 2,7% și 8,7%) Dacă această tendință continuă, sistemul imunitar la persoanele de 30-50 de ani va fi 100% slăbit până la Crăciun și orice dublu vaccinat. persoanele de peste 30 de ani își vor fi pierdut sistemul imunitar până în martie anul viitor.” (The Expose)

Citește mai mult pe site-ul Incorect Politic.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top