Deputat PNL, curaj nebănuit: E timpul să reglementăm Facebook, să nu ne mai bage pumnul în gura!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Deputatul PNL Daniel Gheorghe ia taurul de coarne în scandalul rețelelor sociale și propune, într-o postare încă prezentă pe Facebook, măsuri anti-trust la nivelul Big Tech.

”La începutul sec. XX, un președinte american republican, subliniez republican, Theodore Roosevelt a inițiat legislația anti-trust care a spart marile monopoluri industriale apărute în epoca expansiunii nelimitate din a doua jumătate a sec. XIX, lucru care a dus la echilibrarea economiei americane și la asigurarea climatului de bunăstare si dezvoltare durabilă care a marcat Statele Unite ale Americii în întreg secolul XX.
Acum este timpul ca un nou set de măsuri anti-trust să fie aplicate și în ceea ce privește giganții „Big-Tech”.
Pornind din Statele Unite si extinse la nivel global, adoptate de fiecare națiune suverană în parte, acest pachet anti-trust aplicat marilor companii din segmentul rețelelor de socializare și al mediile sociale digitale este imperios necesar pentru a tempera abuzurile celor care controlează aceste rețele cât si pentru a crește gradul de competitivitate pe piață, scrie inPolitics.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top