Deputatul PNL Ben Oni Ardelean acuză ”nenorocirile” neomarxiste din instituțiile europene

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


După ce în urmă cu câteva zile Parlamentul European declara Uniunea Europeana ca fiind „o zonă de libertate pentru persoanele LGBTIQ”, iată că au ieșit și noile reguli destinate funcționarilor din instituțiile europene. Acestea prevăd ca termeni precum “tata” și ‘“mama” să devină “părinți”, că este absolut interzis să-i numim „homosexuali și lesbiene”; noțiunea de „căsătorie homosexuală” trebuie înlocuită de „căsătorie egalitară”, iar “sexul biologic al omului” să fie numit “sex atribuit la naștere”.  Ar trebui să le aducem aminte celor care promovează astfel de nenorociri, că sunt pe acest pământ datorită mamei și a tatălui, afirmă pe facebook deputatul PNL de Timiș Ben Oni Ardelean.

Din păcate, promovăm anormalitatea ambalată în culori ale curcubeului. Promovăm homosexualitatea, dar uităm și batjocorim Cuvântul Domnului. Dacă aceasta este normalitatea în lumea nouă, prefer să nu stau deoparte. Prezentul este al globaliștilor, însă viitorul nu le aparține!, mai afirmă Ardelean, notează Flux24.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top