Deputatul Daniel Gheorghe (PNL): În spatele unor programe așa zis „educative” se ivește chipul pervers al ideologiei neo-marxiste de la Frankfurt

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Evenimentul „educativ” de la Focșani, în care o conferință organizată cu sprijinul Ambasadei SUA, care, oficial, avea ca temă discriminarea femeilor, și la care au participat elevi de liceu, s-a transformat într-o acțiune de propagandă pentru  activiștii teoriei genului, nu a rămas fără reacții. Deputatul liberal Daniel Gheorghe consideră că în fața unei astfel de ofensive extremiste, profund distructive, singurele arme sunt Sfânta Scriptură și Constituția României.

„Conform articolelor 26 și 29 din Constituția României valorile familiei, ale libertății conștiinței și dreptul părinților de a asigura educația copiilor conform propriilor convingeri reprezintă drepturi fundamentale. Faptul că asociațiile de părinți din județul Vrancea ori din orice altă parte a României se opun impunerii prin persuasiune și manipulare către copiii minori a ideologiei de gen este un drept legal complet legitim. Cred că este de datoria noastră, a celor care îi reprezentăm pe români, să arătăm cum din spatele unor programe asa zis „educative” se ivește chipul pervers al ideologiei scolii de gândire neo-marxiste de la Frankfurt alături de expresia aberațiilor unor personaje gen Marcuse care au încercat să distrugă familia, comunitatea și credința prin relativizarea realității concrete. În fața acestei ofensive extremiste, profund distructive, să avem curajul de a interpune 2 Cărți, una de Adevăr revelat iar alta de lege materială : Sfânta Scriptură și Constituția României!!”, a scris Daniel Gheorghe pe Facebook.

Sursa: Activenews

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top