Deși rata de vindecare a copiilor este de 99,99%, autoritățile/Big Pharma se grăbesc să ofere vaccinul Covid-19 și copiilor

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


La sfârșitul anului trecut, ministrul Sănătății din Marea Britanie, Matt Hancook declara că „acest vaccin nu va fi utilizat pentru copii… [pentru că] probabilitatea ca virusul să le provoace un prejudiciu semnificativ este foarte, foarte scăzută… este un vaccin pentru adulți”, spune Smart Radio, însă, odată cu accelerarea campaniei de vaccinare, în vederea atingerii „imunității” de turmă, guvernele vor să dovedească că vaccinurile sunt „absolut sigure” pentru copii.

„Știm deja că, în câteva cazuri, vaccinul a făcut rău. Sunt evenimente excepționale și majoritatea adulților de toate vârstele vor face pe bună dreptate vaccinul, calculând că beneficiile depășesc riscul. Dar ecuația în cazul copiilor este diferită.

Într-adevăr, pe baza lipsei beneficiilor așteptate pentru copiii sănătoși, există un argument care susține că recrutarea copiilor în studiile clinice este, în acest stadiu, neetică în temeiul Convenției privind drepturile omului și biomedicină – care prevede în mod clar că, în cazul în care nu există un beneficiu direct pentru individ, consimțământul poate fi dat numai în circumstanțe excepționale și, mai important, în cazul în care cercetarea implică doar un risc minim”, a declarat Molly Kingsley pentru Telegraph, citată de SmartRadio.

„Apoi, există o întreagă serie de probleme sociale de luat în considerare. Ar fi copiii vaccinați tratați diferit față de copiii nevaccinați – de exemplu, privind accesul la facilități? Sau la școală? Sau când li se acordă scutiri de la alte măsuri Covid – măști, teste, izolare? Cel mai important – cum și unde se va sfârși acest lucru: cât de des le vom cere copiilor să-i protejeze pe adulți?”, a mai continuat Kingsley, scrie Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top