Despre #rezist sau cum studenții furioși vor răsturna guvernul format de PNL – USR

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


În februarie 2017, imediat după alegeri, guvernul PSD-Dragnea a introdus o măsură stupidă și – credeau ei – populistă, menită să le îndulcească relația cu tinerii frumoși și liberi din universități. Nu le-a îndulcit-o. În februarie 2021, imediat după alegeri, guvernul PNL-Cîțu pregătește decizia corectă, eliminarea măsurii. Doar că furia studenților se prefigurează atât de mare, încât protestele de stradă se vor ține lanț, până la demisia cabinetului. Cel puțin asta ne învață istoria ultimilor ani că trebuie să se întâmple. Sau poate nu se întâmplă nimic și vom avea, de fapt, o nouă dovadă că în România protestele se fac doar la comandă.

Să reamintim faptele, pe scurt.

La 1 februarie 2017, guvernul PSD a introdus gratuitate pentru transportul pe căile ferate pentru studenți și reducere de 50% pentru elevi, pe tot parcursul anului calendaristic, indiferent de distanță sau rută.

Citește mai mult pe site-ul inPolitics

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top