Despre destinația reală a împrumuturilor acordate țărilor care au diverse resurse economice (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Jurista Mona Petruț a postat un mesaj pe pagina sa oficială, de pe o rețea de socializare, în care afirmă că:

„Acest videoclip l-am publicat în ianuarie 2020, adică înaintea stării de urgență, și conține informații importante despre destinația reală a împrumuturilor ce sunt acordate țărilor care au diverse resurse.

Am redistribuit acest videoclip astăzi, 10.03.2022, în postarea formată la acest link: https://facebook.com/story.php?story_fbid=2508093009324456&id=388922984574813.

Atunci, în ianuarie 2020, aceste informații nu au stârnit prea mult interes, dar acum, când România a ajuns sub ocupația militară a NATO, iar datoria totală a statului român este în jur de 200 de miliarde de dolari, s-ar putea să fie mult mai bine înțelese explicațiile din videoclip și s-ar înțelege, inclusiv, de ce americanilor din SUA le-a crescut interesul pentru România și pentru Ucraina.

V-am mai explicat de câteva ori că „Licuricilor” le convine să dea împrumuturi de miliarde de dolari, fiindcă, in timp ce CÂŞTIGĂ PROFITURILE OBȚINUTE DIN VANZĂRI, CÂŞTIGĂ ŞI DOBÂNZILE APLICATE ÎMPRUMUTURILOR ACORDATE PENTRU ACELE VÂNZĂRI (https://facebook.com/story.php?story_fbid=2497477723719318&id=388922984574813&paipv=1).

Aşa au procedat, inclusiv cu avioanele, cu tehnica militară şi cu alte echipamente militare pe care le-a cumpărat România, dar şi cu cele 120 de milioane de seruri experimentale anti-Covid-19.

V-am mai avertizat că acestea sunt adevăruri care ar trebui să îi înfurie pe români şi să îşi plângă de mila lor şi a copiilor şi nepoților lor, care vor plăti împrumuturile de sute de miliarde de dolari plus dobânzile în valoare de alte zeci de miliarde de dolari, în timp ce ROMÂNIA ESTE ŞI VA FI SUB OCUPAȚIE MILITARĂ.”

Sursa: Mona Petruț

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top