Dezvăluire: Ambasadori străini mi-au cerut să o propun pe Kovesi la DNA

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Laura Kovesi a fost numită șefă a DNA, în 2013, cu implicarea directă a marilor ambasade străine de la București, care i-au cerut explicit acest lucru premierului Victor Ponta, autorul propunerii.

Chestionat azi de Liviu Mihaiu la Radio Guerrilla dacă are regrete că a propus-o pe Kovesi la DNA, în 2013, Ponta a explicat: ”Am crezut că fac un lucru bun atunci în 2013 și ca orice lucru bun în viață, nu rămâne nepedepsit, ca dovadă că mi-a arestat toată familia. Asta e”.

Întrebat concret și direct dacă au existat solicitări din partea ambasadorilor străini, în frunte cu cel al SUA, pentru propunerea lui Kovesi, fostul premier Ponta a confirmat fără să clipească: ”Foarte mulți ambasadori, sigur că mi-au spus, dar nu are rost să dăm vina pe ei… I-am ascultat, așa îmi trebuie, familia mea a suferit din cauza unei proaste decizii din partea mea”, informează Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top