Diana Şoşoacă, senator independent, aruncă bomba: România nu mai este suverană!

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Veste bombă din partea senatoarea Diana Şoşoacă. După ce a fost îndepărtată din AUR, Şoşoacă a făcut o altă serie de declaraţii absolut incredibile. Ultima dintre acestea este de-a dreptul uluitoare.

Declaraţii absolut incredibile ale senatoarei Diana Şoşoacă. Aceasta susţine că Serviciile Secrete din România ar trebui să intervină și să oprească „o mazilire a poprului român”. Aceasta a făcut referire la posibila închidere a minelor de cărbune, în contextul politicilor europene pentru combaterea schimbărilor climatice.

Şoşoacă s-a dezlănţuit

Diana Şoşoacă s-a dezlănţuit. Nu s-a putut abţine şi i-a criticat şi pe cei de la PSD pentru faptul că aceştia ar fi ignorat minerii din Valea Jiului. „România fierbe. Dacă iar ne bagă în stare de urgență și ne închid în casă, vă garantez că Romania iese în stradă și va fi o nouă revoluție.

La aceasta voi participa și eu și alti oameni, care s-au săturat de bătaia de joc, de pandemie și de mascaradă. Dacă nu le intră în cap bine că pandemia s-a terminat, a spus-o și doamna doctor Adina Albers, domnul Dragoș Dinulescu de la Câmpina, a spus-o și domnul doctor Răzvan Constantinescu.

Dacă nu încetăm cu prostiile astea și ne uităm numai cum să furam bani din afaceri cu tot felul de farmacii ale nevestei fostului ministru Tataru și tot felul de societăți care importă teste RT-PCR și aparate medicale pentru care se dau parandaraturi. Serviciile trebuie să înceapă să-și facă treaba, să oprească această mazilire a poporului român.”, a declarat Diana Sosoaca, conform România TV.

Diana Șoșoacănu s-a oprit aici. A continuat seria afirmaţiilor extrem de grave. „Minele se închid. Portul Constanța se vinde. CEC-ul se vinde. Spitalele se privatizează. România nu mai este suverană. Atenție! O să vedeți cine o să profite de pe urma vinderii întregii Romanii, în condițiile în care România poate fi salvată.

Uitați-vă că domnul Franz Timmermans, care este din grupul din care face parte PSD la nivel european, cum am fost la mineri eu și europarlamentarul Cristian Terhes, imediat a ieșit și a spus: închideți minele din România!

A doua zi, marți, a ieșit PSD că sunt de acord cu green dealul și cu domnul Timmermans și să se închidă minele din România. Nu PSD este cel care ar trebui să apare oamenii ăștia? Că e partid social democrat.”, a spus Diana Șosoacă, conform Capital.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top