Senatoarea Diana Șoșoacă face un anunţ şocant despre tratamentul aplicat celor bolnavi de Covid-19

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Diana Șoșoacă a început să facă, acum, şi aprecieri de ordin medical. De profesie – avocat, senatoarea susţine că tratamentul care li se administrează bolnavilor de coronavirus îi ucide pe cei care au forme grave.

Fost membru AUR, Şoşoacă este de părere că nu doar Voiculescu, de la Ministerul Sănătăţii, va cădea, ci întreg Guvernul va pica.

Discutăm de oameni care nu au demnitate și onoare. Cum a zis Voiculescu, că nu e vina lui, că el a venit de trei luni. La fel și domnul Cîțu, ceri demisii de onoare ca să nu se certe PNL și USR?

Guvernul va pica pentru că oricum nu le mai ajunge ciolanul, de când am ieșit eu în stradă și am strigat li s-au terminat combinațiile. Ce se întâmplă cu Spitalul Pipera? Care e modular și e suport COVID?

Unde sunt covidații ăștia, că 60% din cei infectați au forme ușoar, iar 35% au forme medii, cei 5% care mor, mod din cauza unor tratamente dure, care distrug organismul„, a declarat Șoșoaca la postul România TV.

Lucian Bode: „Diana Şoşoacă încalcă deliberat legea”

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, spune că senatoarea Diana Şoşoacă a fost amendată de mai multe ori pentru nerespectarea regulilor la protestele unde a participat. Ministrul nu a precizat însă dacă Șoșoacă a plătit vreo amendă.

Lucian Bode a fost întrebat la Prima TV câte amenzi a primit Diana Şoşoacă pentru încălcarea regulilor la protestele organizate împotriva măsurilor anti-COVID luate de autorităţi.

Mă abţin foarte greu să comentez comportamentul unor colegi parlamentari care aleg deliberat să încalce legea.

Acesta este, înainte de toate, un act de iresponsabilitate faţă de ceilalţi, care respectă legea, şi indiferent cum te numeşti şi ce calitate ai, să ştii că vei suporta rigorile legii dacă tu deliberat încalci legea„, a spus Bode, potrivit Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top