Diana Șoșoacă intră la rupere. Legături între USR și cele mai draconice restricții din România

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Localitățile care sunt conduse de primari USR au cele mai cuмᴘʟιтᴇ restricții, susține senatoarea D̫i̫a̫n̫a̫ Șoșoacă.

Coɴтʀovᴇʀsᴀтᴀ senatoare D̫i̫a̫n̫a̫ Șoșoacă iese din nou la ᴀтᴀc. Aceasta susține că localitățile conduse de primari USR au cele mai ᴅuʀᴇ мăsuʀι de restricție. Afirmațiile senatoarei au fost făcute în interviul pe care aceasta i l-a acordat lui Dan Bitman pentru EvZ.ro. D̫i̫a̫n̫a̫ Șoșoacă susține că a constatat acest lucru după ce a călătorit foarte mult prin țară.

„În Moldova de ce-ai face autostrăzi? Ceauşescu a greşit mult că nu a făcut autostrăzi în Moldova, s-a gândit să nu dea posibilitatea ʀuşιʟoʀ să ɴᴇ ιɴvᴀᴅᴇzᴇ… deşi ne puteau invada şi pe alte căi, nu doar pe autostradă”, a spus D̫i̫a̫n̫a̫ Șoșoacă.

‘’Iaşiul este PNL-ist. Consiliul judeţean Iaşi e PNL, Prefectura e PNL. În Iaşi nu există amenzi. ᴘoʟιţιşтιι şι נᴀɴᴅᴀʀмιι mă iau în braţe şi mă pupă. Restaurantele şi barurile PNL-iştilor sunt deschise, în schimb, celelalte sunt sub restricţii. E liber în sate, în comune.

Cea mai liberă zonă din punct de vedere al restricţiilor este Maramureşul.

Tot ce înseamnă conducere useristă au cele mai cuмᴘʟιтᴇ restricţii. Şi tot în localităţile conduse de USR sunt cele mai multe abuzuri din partea Poliţiei. În cele cu conducere PNL, restricţiile sunt medii. Clujul, cu Boc (PNL – n. red.) face, însă, excepţie. Mie îmi este milă de clujeni. Cei mai supuşi la restricţii, cei mai înfricoşaţi, cei mai timoraţi sunt clujenii’’, a spus fosta senatoare AUR.

D̫i̫a̫n̫a̫ Șoșoacă a primit avertisment din partea Biroului permanent al Senatului

Zilele trecute, senatoarea D̫i̫a̫n̫a̫ Şoşoacă este sancţionată cu avertisment scris, a decis, în şedinţa de luni, Biroul permanent al Senatului, hotărâre care va fi citită în plen.

Este pentru prima dată când Biroul permanent dă o astfel de sancţiune.

„Decizia Biroului permanent a fost de a accepta această sancţiune, un avertisment scris la adresa doamnei senatoare D̫i̫a̫n̫a̫ Iovanovici Şoşoacă. Acest avertisment scris a fost aprobat în Biroul permanent, va fi citit şi în şedinţa de plen a Senatului de astăzi. Doamna senatoare are la dispoziţie 15 zile să conteste această decizie”, a declarat preşedintele Senatului, Anca Dragu, notează Newsfloe.com.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top