Senatoarea Diana Şoşoacă: „Poliţiştii primesc bonusuri la salariu dacă amendează şi încătuşează oameni”

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Senatoarea Diana Şoşoacă a declarat marţi, în exclusivitate la România TV, că are dovezi care atestă faptul că poliţiştii şi poliţiştii locali primesc stimulente financiare pentru a aplica cu brutalitate măsura purtării măştii.

Senatoarea Diana Şoşoacă a intervenit telefonic marţi seară în emisiunea lui Victor Ciutacu, pentru a vorbi despre valul de violenţe înfăptuite de forţele de ordine din România, ultimul caz fiind cel al bărbatului din Galaţi care a decedat în urma intervenţiei brutale a unui poliţist.

„Imi pare rau pentru domnul Diaconu, dar eu cunosc astfel de politisti care fac astfel de abuzuri, nu de anul asta, dar mai ales anul asta, pentru ca li se permite.

Diana Şoşoacă: „Raed Arafat este şi el de vină, a creat o psihoză”

Este plina tara de astfel de politisti si politisti locali care au nenorocit oamenii. Mai ales anul asta, pentru o nenorocita de masca. E de vina si ministrul Sanatatii si Arafat. A innebunit lumea cu acest carcalac, ca eu Covid nu pot sa-i spun, a creat o psihoza, iar politistii primesc bonusuri la salariu daca prind oamenii fara botnita si daca incatuseaza oamenii. O sa vedeti fluturasii de salariu in plangerile penale pe care le-am facut.

Ce greseala a facut omul ala ca sa fie pus la pamant, incatusat si sa i se puna genunchiul pe gat?

Cazul de la Braila cu copilul in balta de sange il mai stiti? Eu am vorbit ulterior cu Toni, pentru ca il voi ajuta in acest dosar. Stiti ce mi s-a spus in jur de 3 dimineata, cand am sunat la 112? Abia atunci s-au sesizat ca-i omoara Şoşoacă si abia atunci au trimis salvarea. Un politist imi spune la 3 dimineata „haideti, doamna, ca exagerati, a fost o iluzie optica”. Deci ei abia dupa cateva ore au trimis ambulanta.

Facem plangere penala la adresa premierului Citu. Gabriel Gaspar a spus ca are un cutit si un topor, dar nu il omoara, ca nu e criminal ca el. Arafat a formulat plangere  penala spunand ca i-a creat o stare de temere si considera ca poate fi o amenintare la adresa lui. Arafat, care umbla cu ditamai pistolul la el si il arata jurnalistilor. Ii e frica, e fetita?

Eu solicit organelor de ancheta sa mearga si sa-l retina pe domnul Citu imediat. Ar trebui sa se autosesizeze, avand in vedere ca a spus ca ne elimina. Eu consider ca este o amenintare cu moartea. Uitati ce-mi fac mie in parlament. Deci eu l-a sunat pe domnul Arafat si cand m-am prezentat mi-a zis la revedere, desi sunt senator al Romaniei.”, a declarat Diana Şoşoacă la România TV.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top