Dictatura biometrică din Australia va fi finanțată de Google cu 1 miliard de dolari! Teroare cibernetică – un experiment pe 5 ani!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Ԍooԍʟᴇ a anunțat că va investi 1 miliard de dolari ᴀusтʀᴀʟιᴇɴι (740 milioane de dolari S̫U̫A̫) în ᴀusтʀᴀʟιᴀ în următorii cinci ani. Aceasta este cea mai mare investiție a gigantului ᴀмᴇʀιcᴀɴ în această țară, până în prezent.

Ԍooԍʟᴇ spune că banii vor fi folosiți pentru a construi un centru de cercetare, pentru a-și spori capacitatea de cloud computing și pentru a finanța parteneriate cu organizații locale. Insa, gigantul IT spune ca in urmatorii ani se vor dezvolta si capacitati de folosirea inteligentei artificiale si a securitatii biometrice, necesare „cloud computing”. Ԍooԍʟᴇ va inregimenta o „armata” de tehnicieni acestui scop „experimental”, intrucat această inițiativă – denumită „Digital Future Initiative” – va crea în mod direct 6.000 de locuri de muncă și va sprijini 28.000 de locuri de muncă auxiliare. În cadrul investiției, compania va colabora cu organizații locale, inclusiv cu agenția științifică ᴀusтʀᴀʟιᴀnă Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation (CSIRO).

Citește mai mult pe site-ul Live48Times.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top