Dictatura post-pandemică și amenințarea bolilor prionice

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


În cadrul emisiunii „Lumi în coliziune”, moderatorul Radu Golban și invitații săi, Generalul Aurel Rogojan și Profesor Doctor Andreea Arsene, au încercat să răspundă la întrebările: Cât de aproape suntem de un război hibrid? Cu ce ne putem confrunta în contextul apariției bolilor prionice?

Pe fondul pandemiei de coronavirus ce ține deja de mai mult de un an și jumătate, se pune problema unui posibil război hibrid, o criză sanitară globală din perspectiva Securității Naționale și a Marii Resetări Mondiale. Radu Golban este de părere că „în cazul în care ne-am confrunta astazi cu un astfel de război hibrid, atunci dezinformarea și deghizarea instigatorului ar presupune, în primul rând, să nu se spună agentului patogen pe nume.”.

„Ca ipoteză, ce ar însemna dacă agentul patogen nu produce o boală respiratorie, ci este mai degrabă una neurodegenerativă (o boală neurodegenerativă este termenul generic pentru o serie de condiții care, în principal, afectează neuronii creierului uman – n.r.), precum indică mai multe studii despre Corona-virus?” – întreabă Radu Golban. „Nici instigatorii și nici cei vizați de un astfel de război hibrid nu pot spune lucrurilor pe nume și sunt nevoiți să păstreze varianta de lucru a instigatorilor, utilizând termenii agreați”.

Citește mai mult pe site-ul SolidNews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top