Dictatura Verde – Planurile Comisiei Europene pentru taxarea emisiilor de carbon și tranziția verde și digitală

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


“Surse apropiate Redacției ne-au trimis un document în care Comisia Europeană prezintă un plan ambițios pentru o dublă tranziție, verde și digitală, care se traduce într-o utopie comunistă.

În acest document, Comisia dă de înțeles că ordinele se execută, nu se discută:

Amânarea acțiunilor de combatere a schimbării climatice și suspendarea măsurilor nu este o opțiune pentru U.E.

Comisia susține faptul că criza Covid-19 oferă o ocazie unică pentru a accelera tranziția către o economie neutră din punct de vedere al impactului asupra climei. Ideea utopică de “neutralitate climatică” o vor realizată, conform obiectivelor din document, până în 2050.

Se vorbește de “ecologizarea locuințelor” si se preconizează : “consumatorii vulnerabili” vor avea costuri mari pe emisiile de dioxid de carbon. Vor suprataxa emisiile de carbon.

Așădar, urmărind să reducă cu 55% emisiile, iată ce declară: “prin utilizarea sporită a stabilirii de tarife pentru emisiile de carbon și cuplată cu redistribuirea veniturilor către gospodăriile cu venituri scăzute” – adică vor taxa carbonul așa mult încât gospodarii nu-si vor mai permite încălzirea, scenariu în care vin cu “redistribuirea veniturilor” și ajutoare sociale care îi fac pe oameni dependenti de guvern. Nu te vaccinezi? Nu primești ajutor la factura de căldură, pe care nu-ți mai permiți să o plătești după ecologizare.

Vor impune standarde mai stricte pentru emisiile de poluanti atmosferici și de CO2 pentru vehicule. Nu ne vom mai permite mașini. Ne-o spun apoi sub altă formă, “autoturismele convenționale vor trebui să fie înlocuite treptat cu vehicule cu emisii zero“. Pe lângă “certificatele de emisii”, ei vor umbla la Directiva privind impozitarea energiei, efectiv vor să stabilească un “preț al carbonului“.

Toate măsurile sunt justificate prin sintagma “îmbunătățește condițiile de trai, sănătate, duce la crearea de locuri de muncă si reduce facturile la energie.” Nimeni nu va scăpa de aceste directive neobolșevice. Ne-o confirmă expresia “nimeni nu este lăsat deoparte” care se regăsește de câteva ori în text.

De asemenea vor să “asigure existența unei forțe de muncă diverse și favorabile incluziunii“. Cum altfel, dacă nu prin imigrație?

Nu am citit ceva cu un limbaj mai de lemn, este un chin să parcurgi tot documentul. Vedeți și voi, puteți sa-l descărcați AICI. Acest document face parte din seria de strategii pentru implementarea Agendei 21, Agendei 30 , iar pentru România se numește PNRR.

Acești oameni, tovarășii din Comisia Europeană, literalmente se cred Mesia, astfel că la pagina 26 își trădează complexul mesianic:

“UE are posibilitatea, dar și obligația morală, să influențeze tendințele globale…””[1]

SURSE

  1. https://www.incorectpolitic.com/dictatura-verde-planurile-comisiei-europene-pentru-taxarea-emisiilor-de-carbon-si-dubla-tranzitie-verde-si-digitala/
  2. Foto: Internet

Sursa articol: Departamentul de Informații România

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top