DIGI24 e aservit sistemului! Jurnalistul Digi24 Stelian Muscalu: Da, ies din presă! În prezent, presa mare este aservită

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Printre cei care se aflau în echipa redacțională a postului TV Digi 24 era, până de curând și Stelian Muscalu. Realizator al unor emisiuni cu tematică economică, de actualitate, Stelian Muscalu a decis să renunțe la colaborarea cu postul amintit, pe motive bine întemeiate, din punctul său de vedere. În mesajul publicat pe Facebook, jurnalistul declara că se va ocupa de alte proiecte independente. Potrivit jurnalistului, postul DIGI24 e aservit sistemului.

Digi 24 rămâne fără Stelian Muscalu

Timp de 10 ani Stelian Muscalu a fost la pupitrul emisiunii cu tematică ecnomică difuzată de Digi 24, „Business Club”. Decizia surprinzătoare a fost anunțată de celebrul jurnalist pe pagina sa de Facebook astăzi. În mesajul video publicat junralistul vorbește despre aservirea presei și că rețelele de socializare vor fi, pentru moment, „singura modalitate în care voi exprima ce gândesc în mod liber”.

Citește mai mult pe site-ul 60m.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top