Din 2015, China se pregăteşte pentru un al Treilea Război Mondial cu arme biologice şi genetice, inclusiv coronavirus

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Oamenii de ştiinţă chinezi s-au pregătit pentru un al treilea război mondial cu arme biologice şi genetice, inclusiv coronavirus, în ultimii şase ani, potrivit unui document al Armatei Populare de Eliberare din 2015, intrat în posesia Departamentului de Stat al SUA. Cercetătorii chinezi au examinat manipularea bolilor „într-un mod nemaivăzut”, scrie Daily Mail.

Conform documentului armele biologice vor fi „arma de bază pentru victorie” într-un astfel de conflict, chiar subliniind condiţiile perfecte pentru a elibera o armă biologică şi documentând impactul pe care l-ar avea asupra „sistemului medical al inamicului”.

Dosarul oamenilor de ştiinţă şi oficialilor armetei chineze , citat de publicaţia The Australian, a examinat manipularea bolilor pentru a face arme „într-un mod nemaivăzut până acum”.

Potrivit sursei citate Beijingul a considerat potenţialul militar al coronavirusurilor SARS încă din 2015 ca fiind ridicat, accentuând temerile asupra cauzei Covid-19, unii oficiali încă mai cred că virusul ar fi putut scăpa dintr-un laborator chinez.

Citește mai mult pe site-ul Adevărul.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top