Din ciclul-care este prețul lui Vlad Mixich? Azi solidnews.ro publica o ancheta zdrobitoare

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


ONG-ul “Observatorul de Sănătate din România” a făcut în 2017 o serie de analize de date și de observații pe baza acestor date, cu privire la finanțarea masivă din partea Big Pharma a medicilor și a instituțiilor medicale din România. A fost, într-adevăr, o acțiune admirabilă din partea “Observatorului de Sănătate din România”, cu atât mai mult cu cât a fost tras un semnal de alarmă cu privire la lipsa de transparență a acestor finanțări din partea Big Pharma:

“Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale nu respectă ghidul Guvernului României cu privire la transparentizarea datelor de interes public (https://goo.gl/znDB9J), datele nefiind publicate în format deschis (fişiere CSV/XML).
Cât timp ANMDM nu realizează o validare a raportărilor la primirea acestora pentru a se asigura că sunt respectate standarde riguroase, iar regulile de completare ale ANMDM sunt foarte vagi, calitatea datelor va rămâne slabă.” –“Observatorul de Sănătate din România”

Citește mai mult pe site-ul Săptămâna Financiară.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top