Directorul CNN l-a sprijinit pe Biden în campania prezidențială! Filmarea cu camera ascunsă care l-a dat de gol

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Un director CNN a fost surprins de o cameră ascunsă în timp ce spunea că rețeaua de televiziune a avut drept obiectiv producerea unui conținut favorabil președintelui Biden. Prima înregistrare a fost publicată pe 13 aprilie de echipa de jurnaliști Project Veritas, anunță epochtimes-românia.
„Uită-te ce am făcut, l-am scos pe Trump. […] Aș spune… 100%. Cred 100% că, dacă nu ar fi fost CNN, Trump ar fi fost votat”, a spus Chester. Obiectivul nostru a fost să-l scoatem pe Trump din funcție, nu? Fără să o spun, asta a fost”, a afirmat Chester.
„Nu știu, când Trump dădea mâna sau orice altceva … am adus atât de mulți oameni din domeniul medical, care spuneau că, de pildă, speculații că ar avea leziuni neurologice, că pierde, că nu este potrivit, știi, orice”, a spus Chester. „Am creat o poveste despre care nu știam nimic.
De asemenea, CNN a arătat o serie de videoclipuri cu președintele Biden făcând jogging sau purtând articole de îmbrăcăminte de aviator, pentru „a-l face să pară un tânăr geriatric” și să arate că este „sănătos”, precizează epochtimes-românia.
Rezultatele investigațiilor ale jurnaliștilor de la Project Veritas, desfășurate încă din 2019, au demonstrat că obiectivul rețelei de televiziune a fost scoaterea lui Trump din funcție, scrie Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top