Directorul executiv al companiei Bayer rupe tăcerea: Vaccinurile mARN sunt terapie celulară și genică

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Președintele diviziei farmaceutice a companiei Bayer a declarat în fața “experților” internaționali, în timpul unei conferințe globaliste pe teme de sănătate, că vaccinurile cu ARNm COVID-19 sunt, într-adevăr, “terapie celulară și genetică” comercializate ca “vaccinuri” pentru a fi pe placul publicului, potrivit LifeSite News.

Stefan Oelrich, președintele diviziei farmaceutice a companiei Bayer, a făcut aceste comentarii în cadrul Summitului Mondial al Sănătății din acest an, care a avut loc la Berlin în perioada 24-26 octombrie și a găzduit 6.000 de persoane din 120 de țări. 

Oelrich le-a spus colegilor săi “experți” internaționali din mediul academic, politic și din sectorul privat că noile “vaccinuri” COVID cu ARNm sunt de fapt “terapie celulară și genetică” care ar fi fost altfel respinse de public dacă nu ar fi existat o “pandemie” și o comercializare favorabilă.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top