Directorul Institutului de Patologie de la Universitatea Heidelberg: 40% din numărul de decese sunt cauzate de vaccinul anti-Covid-19

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Peter Schirmacher, patolog șef la Universitatea din Heidelberg, avertizează asupra unui posibil număr mare de cazuri nedeclarate de decese cauzate de vaccinare. El cere acum să facă mai multe autopsii asupra decedaților care au fost vaccinați împotriva coronavirusului, dar tezele sale au primit multe critici. În general, dacă se fac autopsii, se fac în general pe cadavrele persoanelor care au avut Covid. În schimb cadavrele persoanelor care mor în legătură cu vaccinarea ar trebui, de asemenea, examinate mai frecvent, a declarat Schirmacher pentru DPA din Stuttgart conform Ziarului Românesc din Germania.

Directorul Institutului de Patologie Heidelberg avertizează chiar despre un număr mare de decese prin vaccinare neraportate.

Medicul vrea acum să ajungă la fundul efectelor secundare rare și grave ale vaccinării, cum ar fi tromboza venoasă cerebrală sau bolile autoimune. 

Problema din punctul său de vedere: persoanele vaccinate nu mor de obicei sub observație clinică. „Medicul care examinează cadavrul nu stabilește o corelare cu vaccinarea și certifică un deces natural, iar pacientul este îngropat”, relatează Schirmacher. „Sau certifică un tip neclar de deces, iar procurorul nu vede vina unei terțe părți și eliberează corpul pentru înmormântare”.

În Baden-Württemberg, patologii au lucrat cu procurorii, poliția și medicii rezidenți, relatează Schirmacher. Peste 40 de persoane care au murit în decurs de două săptămâni de la vaccinare au fost autopsiate. Schirmacher presupune că 30 până la 40% dintre ei au murit ca urmare a vaccinării. În opinia sa, frecvența consecințelor fatale ale vaccinărilor este subestimată.

Sursa: Flux24

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top