Disney îi învață pe copii despre ‘fluiditatea de gen’: oferă inclusiv modele transgen de urmat

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


O divizie a companiei Walt Disney Co. găzduiește un eveniment destinat copiilor angajaților, cu intenția de a sărbători „fluiditatea de gen a copilăriei”, oferind în același timp copiilor „modele” de „queer”, conform capturilor de ecran din e-mailuri interne văzute de publicația americană Breitbart News (trebuie să precizăm încă de la început că publicația este considerată în State a fi una de dreapta).

E-mailurile provin de la Disney Media & Entertainment Distribution, o divizie a companiei care supraveghează serviciile de streaming Disney, inclusiv Disney+ și Hulu. Grupul include, de asemenea, publicitatea, precum și distribuția teatrală și TV.

„Drag Queen Spooky Story Hour” este programat să aibă loc virtual miercuri, potrivit unei invitații trimise angajaților. Evenimentul pe tema Halloween-ului va capta „imaginația și jocul fluidității de gen a copilăriei” și le va oferi copiilor „modele de urmat pline de farmec, pozitive și nesfârșit de queer”, se spune în e-mail.

Citește mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top