Documente dovedesc că Anthony Fauci și birocrații lui știau că Ivermectina și Hidroxiclorochina tratează COVID-19, dar au ascuns informația

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Până la data publicării acestui articol, au fost efectuate 75 de studii controlate cu ivermectină pentru tratarea COVID-19, care demonstrează o ameliorare de până la 83% a stării pacienților cu COVID, și 305 studii cu hidroxiclorochină, care arată o îmbunătățire de până la 64%. În ciuda dovezilor științifice, dr. Fauci și „elitele” medicale au blocat utilizarea acestor tratamente eficiente la pacienții cu coronavirus. Dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm, i-a acuzat pe Fauci și pe alții că au mințit, făcându-se, astfel, vinovați de moartea a peste 500.000 de americani prin interzicerea administrării hidroxiclorochinei și a ivermectinei, precum și a altor tratamente pacienților cu COVID-19. Dr. Malone are dreptate. Este bine documentat faptul că dr. Fauci și alți medici americani de top au conlucrat în vederea descalificării și excluderii hidroxiclorochinei ca tratament împotriva COVID-19. Milioane de oameni au murit ca urmare a acestui fapt, scrie Jim Hoft, fondator și editor al publicației The Gateway Pundit (TGP).

Aceeași publicație a arătat anterior că nu doar Fauci e vinovat de minciună în ceea ce privește hidroxiclorochina, ci toți liderii medicali din SUA.

Dr. Meryl Nass a explicat pe larg, într-un articol publicat în The Defender în care analiza e-mailuri de-ale lui Fauci, modul în care autoritățile din domeniul sănătății publice au fost implicate în rețeaua de minciuni despre originea virusului SARS‑CoV‑2 și a tratamentelor împotriva COVID-19.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top