Dominic Fritz TACE MÂLC după ce migranții ilegali au comis O CRIMĂ în stradă – Șeful CJ Timiș crede că aceștia ‘pot’ deveni o problemă

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, nu a avut nicio reacție după ce migranții au înjunghiat mortal un afgan și au înjunghiat un altul în cadrul unui conflict de stradă. Primarul Timișoarei nu a comentat în niciun fel incidentul. Amintim însă că una din prioritățile administrației Fritz din aceste zile e să impună un HCL care să prevadă amendarea celor care hrănesc porumbeii și câinii vagabonzi din oraș.

Coleg de partid cu ministrul de Interne, Lucian  Bode, Alin Nica, șeful CJ Timiș a reacționat după scenele de groază, apreciind că migranții pot deveni o problemă.

„Un eveniment tulburător a avut loc în Timișoara. Mi-e greu să îmi găsesc cuvintele dar nu putem să nu îi spunem pe nume: o crimă oribilă a avut loc în Timișoara. Pe stradă, de data aceasta între migranți.

Gestionarea transfugilor este o temă extrem de importantă la a cărei soluționare trebuie să contribuie toate instituțiile, cu respectarea atribuțiilor care le revin. Voi propune o ședință extraordinară a CJSU Timiș cu scopul de a identifica pașii necesari pentru păstrarea ordinii publice.

Dincolo de prevederile legale și de moralitate, migranții au nevoie de toată atenția instituțiilor deoarece se pot transforma într-o problemă de siguranță în comunitate. Nu ne putem preface că acești oameni nu există.

Haideți să nu ne pierdem umanitatea și să le asigurăm cele necesare, deopotrivă pentru protecția lor cât și pentru protecția familiilor noastre. Salut inițiativele locale prin care mai mulți voluntari fac demersuri pentru a obține îmbrăcăminte, încălțăminte și o masă caldă pentru transfugi și mă bazez pe reacția instituțiilor locale și județene în vederea remedierii de urgență a situației migranților”, scrie Alin Nica pe Facebook, notează Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top