Donald Trump pune pe roate platforma Truth Social, o alternativă pentru cei care încă mai cred în libertatea de exprimare

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Firma de infrastructură a internetului RightForge va găzdui platforma de socializare a celui de-al 45-lea președinte al SUA, Donald Trump, a declarat marți directorul general al RightForge, Martin Avila, potrivit Știri pe Surse. Deși inițial s-a spus că aplicația va fi disponibilă abia anul viitor, se fac totuși eforturi să fie lansată încă din noiembrie 2021, potrivit World-Wire.com.

După ce a fost cenzurat și chiar exclus de Twitter și Facebook, Trump urmează să-și lanseze propria aplicație de socializare, TRUTH Social, despre care speră că „va ține piept companiilor Big Tech” care practică cenzura și dau libertate de exprimare doar ideilor de o anumită orientare, „politic corectă”.

RightForge, care oferă servicii de găzduire web și administrează o rețea de servere, se mândrește că pune la dispoziție o platformă în care conținutul legal este „ferit de cenzură”, platforma fiind „construită pentru libertatea de exprimare și pentru o presă liberă”.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top