Dosarul TRUMP-RUSIA ticluit de democrați cu date false de la un agent rus. Totul a fost inventat. Igor Danchenko a fost arestat pentru că a mințit FBI-ul

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Una dintre cele mai mari operațiuni de Fake News împotriva lui Trump – acuza că este sprijinit de Putin și Rusia – a fost pusă la cale de democrați pe mână chiar cu un agent rus, arestat de FBI azi. MO-ul este valabil și pentru alte operațiuni în derulare chiar în România. De cele mai multe ori hoții și autorii de „fake news”, respectiv agenții Rusiei, sunt cei care strigă „hoții” și acuză de „fake news”.

Procurorul special american John Durham a desecretizat joi un rechizitoriu federal al marelui juriu care acuză sursa principală pentru dosarul Steele, acum discreditată, că a mințit în mod repetat FBI-ul în timpul anchetei privind afacerea ineventată Trump-Rusia, care a pus pe nedrept în pericol președinția lui Donald Trump, informează Just the News. Agentul Igor Danchenko a fost arestat azi.

Actul de acuzare de 39 de pagini susține că analistul rus Igor Danchenko a indus în eroare FBI cu privire la contactele sale cu oficiali guvernamentali ruși și cu un director al unei firme de relații publice apropiat democraților, minciuni care au afectat în mod semnificativ ancheta FBI și declarațiile sale în fața Curții de Supraveghere a Activităților Străine de Spionaj pentru a obține mandate de supraveghere a echipei de campanie a lui Trump și a unuia dintre consilierii săi.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top