Două persoane vaccinate anti-COVID-19, raportate pe lista deceselor provocate de COVID-19 (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Doi oameni au murit după prima doză de vaccin anti-COVID, însă au fost raportați pe lista deceselor provocate de coronavirus.

Din primele informații, la imunizare au fost folosite tipuri de vaccin diferite, însă ambele persoane sufereau și de alte afecțiuni. 

Cele două persoane figurează pe lista celor decedați din cauza coronavirusului, raportată în cursul zilei de luni. 

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani care a murit în data de 28 martie la spitalul din Mangalia. El fusese vaccinat, în urmă cu doar câteva zile, cu o doză din vaccinul AstraZeneca. 

Din primele informații, se pare că bărbatul ar fi suferit și de alte boli, precum diabet zaharat, dar și hepatită și alte afecțiuni. 

Cea de-a doua persoană decedată este o femeie de 74 de ani din Constanța, care, de asemenea, avea și alte probleme de sănătate. Suferise recent un accident vascular cerebral, însă avea și probleme cu hipertensiune arterială și alte afecțiuni asociate. 

Autoritățile au demarat o ancheta pentru a stabili dacă moartea celor două persoane are vreo legătura cu vaccinul administrat anterior, notează Antena 3.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top