Două procese din SUA scot la iveală informații negate publicului până acum, cu privire la vaccinul pentru Covid-19 și a corectitudinii testelor clinice (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Jurnalistul Răzvan Dumitrescu a postat un mesaj pe pagina sa oficială, de pe o rețea de socializare , în care afirmă că:

„În primul caz, FDA a fost dată în judecată de o asociație de medici care, în baza legii accesului la informații, a cerut publicarea întregii documentații trimise de Pfizer către agenția federală, pentru aprobarea vaccinului pentru covid.

FDA trebuia să facă publice aceste informații de la bun început, mai ales că milioane de oameni au fost obligați să facă acest vaccin, însă a fost nevoie să se ajungă în instanță.

La tribunal, Pfizer s-a alăturat parte în proces alături de FDA și ambele au cerut ca documentele să fie clasificate, adică secretizate, până în anul 2096. Adică, FDA a vrut să țină secrete informațiile pentru următorii 75 de ani!

FDA a pierdut definitiv în instanță, după ce judecătorul federal Mark T. Pittman de la un tribunal din Texas a ordonat FDA să publice toate documentele cerute de medici.

În sentința din 6 ianuarie 2022, judecătorul federal Mark Pittman spune că publicarea documentelor Pfizer este de “o importanță publică supremă”.

Cine si de ce avea interesul sa tina totul secret timp de 75 de ani? Răspunsul, in materialul difuzat ieri la SUBIECTIV pe care il postez si aici!”

Sursa: Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top