Două victime ale vaccinului Covid-19: Caporalul Sorin Ștefănescu s-a ales cu parapareză ataxică și profesoara Manuela Bârza, encefalită

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Deși România este poate singura țară care nu a raportat până acum nici măcar o reacție adversă post-vaccinare, numărul acestora crește de la o zi la alta, iar medicii încep să recunoască în scripte cauza îmbolnăvirilor subite: reacție adversă post-vaccinare SAR-CoV-2. Victimele vaccinurilor Covid aleg să-și spună povestea pentru a nu ajunge și alții în situația lor. Este și cazul unui militar din Dolj și al unei profesoare de română din Bihor, care și-au spus povestea pentru Național.ro.

Caporalul Sorin Ștefănescu de 46 de ani de la Brigada Multinațională Craiova, militar cu 3 misiuni efectuate în Afganistan, s-a ales cu parapareză ataxică și status post mielită toracală după ce a făcut a doua doză de ser Covid de la Pfizer. Pentru că nu mai este sigur pe picioarele sale, după 3 spitalizări, a ajuns la concluzia că va trebui să iasă din serviciu pensionându-se pe caz de boală.

Un lucru cu atât mai frustrant cu cât caporalul s-a vaccinat nu pentru că își dorea, ci din cauza presiunilor care se făceau asupra militarilor, șantajați cu plecarea în aplicații sau alternativa testării pe banii lor ori intrarea în carantină.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top