Dovada zdrobitoare a culpei autorităților în pandemie. 70% din decesele COVID-19 ar fi putut fi evitate! (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Încă de la începutul pandemiei, de la scenele de groază din spitalele din Lombardia, medicii clinicieni din toată lumea au identificat mai multe medicamente existente, care puteau fi reorientate pentru tratarea COVID-19. Unul dintre ele s-a remarcat în mod deosebit. Unii medici din SUA, Argentina, India, Japonia l-au folosit cu succes pentru tratarea pacienților. Apoi, mai multe națiuni, mai puțin expuse lobby-ului occidental al Big Pharma, l-au introdus în protocolul lor de tratament reducând rapid și semnificativ numărul cazurilor, al spitalizărilor și al deceselor COVID-19.

După cum arată datele incontestabile pe care le veți vedea în video-ul de mai jos, dacă acest medicament ar fi fost folosit pe scară largă, peste tot în lume, rata infecțiilor ar fi fost mai mică cu 44%, spitalizările ar fi fost cu 67% mai puține, iar numărul deceselor ar fi fost cu 70% mai redus. O performanță cu mult superioară, pe toate planurile, față de vaccinurile COVID-19 apărut cu aproape un an mai târziu de la începutul pandemiei.

Citește mai mult pe site-ul Știri-Alternative.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top