Dovezi tulburătoare ale unor decese provocate de vaccinurile Covid-19

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Un studiu recent publicat de doi doctori germani, Dr. Sucharit Bhaldi și Dr. Arne Burkhardt, prezintă autopsia realizată la 15 persoane decedate în urma administrării vaccinurilor COVID. Scopul cercetării a fost de a stabili dacă există sau nu o relație cauzală între vaccin și deces.

Ambii autori ai studiului au o reputație remarcabilă în domeniu patologiei, microbiologiei și al bolilor infecțioase. Dr. Bhakdi a condus în perioada 1990-2012 Institutul de Microbiologie Medicală și Igienă de la Universitatea Johannes Guttenberg din Mainz, din Germania și a publicat peste 300 de articole de specialitate în domeniul imunologiei. Dr. Burkhardt este specializat în domeniul patologiei și a predat în calitate de titular sau invitat la mai multe universități din Germania, Statele Unite, Japonia, Coreea, Suedia, Malaiezia sau Turcia. De asemenea, a condus Institutul de Patologie din Reutlingen timp de 18 ani și a publicat peste 150 de articole științifice în jurnalele medicale internaționale sau din Germania.

Citește mai mult pe site-ul Știri Alternative.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top