Dozele carantinate de vaccin Moderna ar fi contaminate cu particulă metalică. NHK: Particula a reacţionat la magneţi

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Moderna a descris elementul care a contaminat dozele ca fiind „particule” care nu prezintă probleme de siguranţă sau eficacitate.

Informațiile despre carantinarea unor loturi de doze ar putea afecta campania de vaccinare din Japonia. Ministerul Sănătăţii a declarat că suspendarea loturilor Moderna este o măsură de precauţie, însă această mişcare a determinat mai multe companii japoneze să anuleze programările pentru vaccinarea angajaţilor. Până în prezent, aproximativ 54% din populaţia Japoniei a primit cel puţin o doză, potrivit datelor Reuters.

Vineri, alte opt prefecturi din Japonia au intrat în stare de urgenţă, aducând totalul populaţiei din Japonia care este sub restricţii la aproximativ 80%. Ţara a raportat aproape 25.000 de noi infecţii şi cazuri severe.

Compania farmaceutică spaniolă Rovi (ROVI.MC), care produce vaccinurile Moderna pentru alte pieţe decât Statele Unite, a declarat că contaminarea ar putea fi cauzată de o problemă de fabricaţie într-o linie de producţie şi că desfăşoară o investigaţie.

Citește mai mult pe site-ul Mediafax.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top