Dr. Adina Alberts anunță primul studiu clinic inițiat în România privind Ivermectina pentru lupta împotriva Covid-19

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


„Este vorba despre PRIMUL studiu inițiat în România pentru a evidenția efectele acestei substanțe împotriva Covid, dar și pentru a evidenția eficiența Ivermectinei în prevenirea infectării cu Sars-Cov2”. În realizarea acestui studiu clinic, cerem atât sprijinul Academiei de Științe Medicale, cât și al specialiștilor în boli infecțioase de la Spitalul Clinic “Victor Babeș” din București, precum și al unui număr important de medici ATI. Avem deja alături de noi secțiile ATI ale unora dintre cele mai importante spitale din București. Studiile vor fi sponsorizate de mai multe entități non-profit, dar și din fonduri proprii puse la dispoziție de un grup important de medici români care au înțeles, alături de noi toți, necesitatea urgenței autorizării Ivermectinei pentru prevenirea și tratarea SARS-CoV-2”, anunță dr. Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

Ivermectina s-a dovedit a fi eficientă împotriva virusului Sars-Cov-2, este un chimioterapic antiparazitar, fiind utilizat în tratamentul bolilor parazitare atât în medicina veterinară cât și în medicina umană. Este folosită de asemenea în tratamentul unor boli parazitare ale pielii, inclusiv scabia și pediculoza, însă Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România refuză să îi confirme eficiența împotriva Sars-Cov-2, deși este aprobat de către FDA ca și inhibitor al replicării virusului Sars-Cov-2.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top