Dr. Adina Alberts explică soluțiile pentru a putea călători în Uniunea Europeană după intrarea în vigoare a Certificatului Verde

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Așadar, s-a votat! Certificatul „verde” (cât de inocent și liniștitor sună) va intra în vigoare din 1 iulie 2021.
Vom călătorii în vara aceasta în două moduri:
– fie cu un test PCR sau antigen rapid negativ,
– fie cu certificatul de vaccinare UE Covid19.
Varianta intens vehiculată în ultimele luni, și ABSOLUT LOGICĂ, în care să se ia în calcul și certificatul de vindecare (adică prezența anticorpilor dobândiți natural), nu se regăsește în forma finală a Regulamentului pentru implementarea Cerificatului Digital Verde. Cică ar putea să o introducă mai târziu, în funcție de datele științifice care vor mai apărea între timp. De ca și cum vindecarea unei boli în urma căreia organismul secretă un întreg arsenal de protecție naturală n-ar fi date care se cunosc de 150 de ani…

Din cei 32 de europarlamentari pe care românii i-au delegat ca se reprezinte interesele lor la Bruxelles, doar 3 au votat împotriva acestei aberații de certificat “verde”. Este vorba de Dna Maria Grapini, de Dr Tudor Ciuhodaru și de Dl Cristian Terheș. Acestora, personal, le mulțumesc pentru obiectivitate.
Și deși apar mereu date despre eficiența discutabilă a vaccinării, iar date referitoare la posibilele reacții adverse la distanță nu există, pentru că niciunul dintre aceste produse vaccinale care utilizează o tehnologie nouă și controversată nu au trecut proba timpului, toți ceilalți 29 de reprezentanți ai românilor, în frunte cu Dl Mihai Tudose, Dna Carmen Avram, Dna Rovana Plumb, Dl Dacian Cioloș, Dl Traian Băsescu, Dl Eugen Tomac, etc, au votat PENTRU SUSPENDAREA DREPTURILOR CONSTITUȚIONALE ALE ROMÂNILOR, și înrobirea noastră prin vaccinare!
Pentru Dumnezeu, peste 70% dintre cetățenii României se abțin în „a da fuga” la vaccinare. Și probabil că aproximativ același procent de români a trecut deja prin boală. Atunci, se pune întrebarea, pe cine reprezintă de fapt acești europarlamentari?!

Sursa: Facebook

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top