Dr. Adina Alberts: Manipularea mondială vizavi de această pandemie pune pe gânduri tot mai mulți medici de pretutindeni (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Dr. Adina Alberts afirmă că: ,,Manipularea mondială vizavi de această pandemie pune pe gânduri tot mai mulți medici de pretutindeni! Interdicția de a prescrie medicamente care s-au dovedit eficiente în lupta împotriva Covid reprezintă cel mai clar semnal de alarmă. Reacțiile adverse al Remdesivirului nu au alarmat pe nimeni. Nicio autoritate sanitară din lume nu a sărit în sus de îngrijorare față de TOXICITATEA SEVERĂ HEPATICĂ ȘI RENALĂ A REMDESIVIRULUI. În schimb aceste autorități sunt absolut “îngrozite” de așa zisele reacții adverse ale unor substanțe care se folosesc de zeci de ani, precum Ivermectina, care, dacă citești prospectul vei constata că este practic lipsită de reacții adverse!
Mor oamenii în spitalele Covid. Și nimeni nu dorește să avizeze Ivermectina pentru tratarea acestora, în condițiile în care s-a dovedit că IVERMECTINA POATE SALVA VIEȚI!”, afirmă Dr. Adina Alberts pe contul personal de Facebook.

Sursa: Facebook

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top