Dr. Adina Alberts: Știați că vitamina C declorinează apa?

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


V-am vorbit de multe ori despre beneficiile vitaminei C, despre efectele acesteia în prevenția anticanceroasă, despre felul în care se administrează în caz de viroze acute…Vă amintiți nu? Nu voi uita niciodată “tratamentul asistentelor” din Spitalul de Urgență Floreasca – pentru că eu așa l-am denumit – acela în care atunci când simțeau că le paște câte o răceală sau viroză, își injectau intravenos câte 2 fiole de vitamina C și un flacon de paracetamol, și opreau boala în loc imediat. Extrem de eficient….

Vitamina C sau acidul ascorbic este o vitamină esențială pentru supraviețuire dar care nu se sintetizează în organism. Și nici nu se depozitează. Deci trebuie să fim mereu atenți și să ne hrănim cu surse suficiente de vitamina C, zilnic. Dar pe lângă beneficiile asupra sănătății pe care deja le cunoaștem cu toții, vitamina C fiind un puternic antioxidant care previne practic aproape orice formă de îmbolnăvire, aceasta mai are două utilizări, mai puțin cunoscute publicului larg. Iată-le:

Vitamina C este folosită în seruri cosmetice care îmbunătățesc aspectul petelor pigmentare ale pielii, aceasta fiind inclusă în numeroase produse dermato-cosmetice de top. Fie că sunt seruri destinate zonei ochilor, a cearcănelor, a tenului sau pielii corpului, vitamina C din aceste produse scade cantitatea de melanină de la nivelul petelor hiperpigmentare prin inhibarea unei enzime denumită tirozinaza care este implicată în producerea melaninei. Se poate administra fie în creme și seruri, cum am spus mai sus, fie prin plasturi sau prin injectări transdermale, sau chiar injectari intravenoase.

Citește mai mult pe site-ul adinaalberts.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top