Dr. Adina Alberts trage un semnal de alarmă în ce privește manipularea oficialităților din Israel cu privire la campania de vaccinare anti-Covid-19

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Doamna doctor Adina Alberts a publicat pe pagina sa de Facebook, scrisoarea adresată oficialităților israeliene, semnată de doi avocați, Ari Suchovolski și Ruth Machanes. Prin această scrisoare, cei doi avocați semnalează manipularea autorităților israeliene prin blocarea accesului la informare, presiunea socială exercitată atât prin mass-media cât și prin autoritățile locale pentru ca cetățenii să se injecteze cu un vaccin despre care Autoritățile Sanitare din Israel au susținut că este avizat de FDA, fără dovadă clară.
„Presiunile exercitate au fost atât economice cât și sociale:

  • amenințări că nu vor fi primiți la muncă dacă nu se vaccinează, acestea venind atât din partea asociațiilor de producători Israelieni cât și din partea Ministrului Sănătății, a dlui Yuli Edelstein;
  • amenințarea că ajutoarele sociale vor fi tăiate pentru persoanele nevaccinate;
  • amenințarea cetățenilor că nu vor putea intra în niciun spațiu public dacă nu se vaccinează;
  • celebrități și influenceri locali care au promovat intensiv campania de vaccinarea;
  • mașini cu megafoane care circulau pe străzi “invitând” lumea la vaccinare;
  • telefoane repetate și agresive venite de la autorități “invitând” lumea la vaccinare;
  • stimulente financiare primite de cei care acceptau să se vaccineze, precum cazare gratuită în diverse hoteluri private, acces gratuit pentru diverse facilitați, zile libere plătite, diverse alte compensații bănești date de companiile private sau de stat”, a publicat doamna doctor Adina Alberts pe Facebook.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top