Dr. Adina Alberts: Vă rog nu ignorați proprietățile uluitoare ale Ivermectinei împotriva Covid-19

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Toată lumea a auzit de vestita Ivermectină și despre premiul Nobel cu care au fost laureați descoperitorii acestei substanțe, parazitologul irlandez William C. Campbell și microbiologul japonez Satoshi Omura, în 2015. Cred însă că puține persoane știu că același premiu Nobel pentru fiziologie a fost împărțit în două, de fapt în trei, pentru că a mai existat un laureat în 2015, în persoana cercetătoarei chineze Youyou Tu, care a primit aceeași distincție pentru descoperirea ARTEMISININ-ului, extractul de pelin dulce.
Și Artemisinin-ul are valențe antimalarice, la fel ca Hidroxiclorochina și ca Ivermectina.
***
Vă rog nu ignorați proprietățile uluitoare ale acestei substanțe, proprietăți detaliate și în link-urile din comentarii.
Artemisinin-ul se găsește în farmaciile din România, dar și pe site-urile de profil.
Artemisinin-ul a fost „îmbrățișat”, popularizat, utilizat si distribuit populației din Madagascar. În 15 luni de pandemie, în Madagascar, la o populație de 27 de milioane de locuitori, s-au înregistrat 810 decese. Iar în plin „vârf pandemic” decedează pe zi, 5-6 persoane.
Nu precupețiți niciun efort în a vă informa corect și complet pentru că acest lucru înseamnă SĂNĂTATE PENTRU DVS ȘI FAMILIILE DVS.

Sursa: Facebook

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top