Dr. Damian Baciu: Raportul deceselor și injectații

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Acesta este raportul deceselor prin viroza numită „scandalul secolului”, din săptămâna 42, publicat de UK Health Security Agency, pe care îl voi analiza. Ridică o serie de întrebări, absolut justificate.

Există o seamă de medici, cărora le-am acordat o anumită considerație și care au insistat permanent pentru injectarea categoriilor de vârste vulnerabile (bunicii) sau a celor cu comorbidități (în mare parte tot la cei cu vârste respectabile, dar nu numai). Ar fi de dorit să-și reconsidere poziția, este simplu și nu cere prea multă reflecție.

Și ce constatăm: începând cu vârsta de 50 ani, cei injectați au sucombat cu de 2,21 ori – până la 9,28 ori mai mult decât cei care au refuzat experimentul. Termenul de decimare mi se pare corect ! De ~6 luni, în foc continuu, sunt vizați, insistent și agresiv, copiii (5-18 ani), fie că trebuie să-i protejeze pe bunici, fie că…e posibil să…, chiar dacă și anul acesta rapoartele referitoare la neafectarea lor sunt foarte bune!

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top