Dr. Dormitzer, vicepreşedintele Pfizer: Israelul este cel mai mare laborator de cercetare al nostru pentru vaccinul Covid-19 (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Jurnalista Lelia Munteanu a scris pe Mediafax că vicepreședintele Pfizer, Dr. Philip Dormitzer (foto), vicepreşedinte şi şef al Departamentului Ştiinţific al Pfizer, a făcut la televiziunea israeliană Canal 12 următoarele declaraţii:

1. Pfizer deţine exclusivitatea vaccinărilor anticovid în Israel. (În Israel, se vaccinează numai cu Pfizer, deşi s-au achiziţionat inclusiv doze de Moderna şi AstraZeneca, care vor expira fără să fie folosite).

2. Israelul este pentru Pfizer cel mai mare laborator de cercetare a vaccinului anticovid.

Conform Leliei Munteanu, afirmațiile dr. Dormitzer vin în contradicție cu cele ale prof. dr. Sharon Alroy-Preis, şefa Departamentului de Sănătate Publică din Ministerul Sănătăţii de la Ierusalim, care declarase că nu există nici o exclusivitate între Israel şi Pfizer: „Israelul nu e în buzunarul nimănui”.

Recent, jurnalistul Răzvan Dumitrescu a arătat că vaccinarea și măsurile din Israel au fost un dezastru care a dus la sute de morți.

Sursa: R3 Media

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top