Dr. Geanina Hagimă: Adevăratul război este aici, în interior, în România. Studiu despre consecințele dezastruoase ale măsurilor luate în ultimii doi ani

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


În urma cu circa 2 luni am realizat un raport numit CONSECINȚELE DEZASTRUOASE ALE MĂSURILOR LUATE ÎN ULTIMII DOI ANI. ROMANIA ÎN PERICOL DE A FI DEPOPULATĂ IN RITM ACCELERAT. Am trimis acest raport mai multor instituții, printre care și Comisiei pentru Sănătate din Parlamentul României. Acest raport a ajuns spre analiză la INS. Aici  a fost verificat și actualizat cu datele definitive pentru 2020.

Modificările datelor au fost minime. Concluziile, interpretarea rezultatelor îmi apartin și au rămas aceleași după această verificare. În acest moment, această evaluare (din punct de vedere al datelor conținute) este validata de INS. Prin urmare, acest document nu mai poate fi ignorat de autorități. Cineva trebuie să răspundă pentru suferința poporului român de peste doi ani. Cred că acest document trebuie să fie cât mai mediatizat. (Dr. Geanina Hagimă)

Citiți mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top