Dr. Joseph Mercola: Cât de eficiente sunt, de fapt, injecțiile Covid?

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


O analiză a Dr. Joseph Mercola, tradusă pentru cititorii ActiveNews.

SUMAR DE IDEI

  • Un raport recent prezintă în detaliu un focar de infectare cu varianta Delta a virusului SARS-CoV-2 într-un spital israelian în care 238 dintre cei 248 (96%) pacienți și angajați expuși fuseseră complet vaccinați cu vaccinul cu ARNm de la Pfizer. 
  • Dintre cele 238 persoane complet vaccinate, s-au infectat 39 (16%), iar dintre cele 10 persoane nevaccinate care au fost expuse, s-au infectat 3.
  • În timp ce toți angajații bolnavi s-au recuperat, cinci pacienți infectați au murit și nouă s-au transformat în cazuri grave sau critice. Toate cazurile de deces și cele grave/critice au fost înregistrate la persoane complet vaccinate. Doi pacienți nevaccinați care s-au infectat au avut doar o formă ușoară de boală.
  • Acest focar ne spune că vaccinurile Covid nu pot crea imunitate de turmă. De asemenea, sugerează că persoanele vaccinate pot fi mai predispuse la infecții grave și letale decât cele nevaccinate.
  • Din 41.552 de pacienți spitalizați în SUA, 73% dintre cei nevaccinați, 71% dintre cei parțial vaccinați și 72% dintre cei complet vaccinați au primit un diagnostic de boală de tip Covid (CLI – Covid-19-like illness) în perioada 1 ianuarie 2021 – 22 iunie 2021.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top