Dr. Monica Pop: Cum e posibilă DEZINFORMAREA că după vaccinare nu se mai îmbolnăvesc? INSP a anunțat public că 7000 de români vaccinați, unii cu rapel, au făcut boala!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Medicul Monica Pop a scris pe Facebook că pretinsa „imunizare” dată de vaccinare este o dezinformare, având în vedere că infectările cu Covid în rândul vaccinaților sunt recunoscute chiar de comunicatele oficiale.
„CUM E POSIBILĂ DEZINFORMAREA CA DUPĂ VACCINARE NU SE MAI ÎMBOLNĂVESC ??!! INDIFERENT CINE SUSȚINE ASTA ȘI CE BAZĂ INVOCĂ!
INSP-UL A ANUNȚAT PUBLIC  ACUM CITEVA ZILE CĂ 7000 ( șapte mii) DE ROMÂNI VACCINAȚI, UNII CU RAPEL, AU FĂCUT BOALA!!! ( covid,). Și atunci??!! 
Acum dl Col Dr. Gheorghiță spune că sint peste 13.400 de testați pozitiv după  primul vaccin și peste 1850 după rapel! Au făcut boala!DECI??!!
Se știu și exemple de persoane publice vaccinate, cu rapel, care au făcut covid după vaccin ( inclusiv după rapel). Col. Dr. Gheorghiță are dreptate și surse sigure, doar e șeful campaniei și strategiei de vaccinare! (…)
De ce se spune altceva??!!De ce atâta dezinformare ??!! Se tem că vor rămâne cu vaccinurile? Sau??!! E normal să spui asemenea neadevăr populației??!! Cu ce scop??!! Și, cum să poți spune că un infectat vaccinat nu transmite??!! Dacă e infectat, cum nu transmite??!! Nu e tot INFECTAT??!!
Infectații nu sint la fel??!!  Că fac forme mai blînde, da, aceasta e menirea vaccinurilor în toate bolile virale!  Dar, NU e real că nu se mai îmbolnăvesc! Iar, dacă „nu se îmbolnăvesc”, ce să transmită??!! Și din formularea acestui anunț  se deduce simplu care e  realitatea!!”, a scris dr. Monica Pop pe pagina ei de Facebook. cu referire la minciunile Ministerului Sănătății. Cea mai gravă problemă devoalată de infectarea lui Mirel Curea după al doilea vaccin anti-Covid: transmiterea bolii tuturor, în condiții de „siguranță”

Sursa: ActiveNews

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top