Dr. Monica Pop, despre ministrul Vlad Voiculescu: Are un singur vis, să distrugă transplantul din România. Cu incidentul de la spitalul Foişor a vrut să se răzbune

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Medicul Monica Pop a comentat în cadrul emisiunii „Subiectiv” realizată de Răzvan Dumitrescu la Antena 3, situaţia băncii de țesut osos-tendinos de la Spitalul Foișor, București care riscă să nu mai obțină acreditare. Ea îl acuză pe Vlad Voiculescu că are un singur vis, „să distrugă” transplantul din România, situaţia creată la Foișor fiind un motiv de răzbunare.

Potrivit unui document prezentat în cadrul emisiunii „Subiectiv” la Antena 3, banca de țesut osos tendinos de la Spitalul Foișor riscă să nu mai aibă acreditare. 

Întrebată cum vede această situație, mai ales că Spitalul de Ortopedie „Foişor” este unul dintre cele mai bune din țară, medicul Monica Pop s-a declarat revoltată şi l-a acuzat pe ministrul Sănătății că încă de la primul său mandat a avut un singur vis, să distrugă transplanturile din România.

„Știm foarte bine că visul domnului ministru Vlad Voiculescu este să distrugă transplantul România. Așa a făcut cu toate tipurile de transplant, transplantul pulmonar și știm câți oameni au murit că nu a permis acest transplant. Şi după ce a plecat din mandat s-au făcut nouă transplanturi pulmonare cu toți pacienții în viață.

Abia aștepta să se răzbune, iar ceea ce a făcut acum cu „Foişor” a fost țintit

Sunt convinsă că abia aștepta să se răzbune, iar ceea ce a făcut acum cu „Foişor” a fost țintit, pentru că era un centru de transplant și acolo. Și a făcut special ceea ce am făcut. Eu cred că a țintit banca (n.r  banca de țesut osos-tendinos).

În seara respectivă în fereastră CNN asta era.  Ne-a făcut de rușine în toată lumea. Este foarte clar că toată strategia de conducere a pandemiei, după părerea mea, este greșită pentru că din toate spitalele modulare din care funcționează unul, sau două, sunt 13 în total, de ce nu au fost luate paturile ATI să le pună la Colentina unde sunt 100 de bolnavi şi 450 de locuri și să facă secția ATI în toată Colentina. De ce trebuia să desființeze spitale.

Doctorul Stoica (n.r managerul Spitalului Foişor) este unul dintre cei mai buni manageri din țara asta. Spitalul ăla e operă de artă acolo, este un spital de elită de ortopedie”, a declarat medicul Monica Pop, la Antena 3.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top